URNIK:
365 dni v letu
od 6.00 do 23.00
P.E.: SAMOPOSTREŽNA
PRALNICA PERILA
Vojkova ulica 49
5000 Nova Gorica
gsm: 041 352 469

CAPELO d.o.o.
Vrtojbenska cesta 19
5290 Šempeter pri Gorici
gsm: 041 352 469
#EM#696f646c447267736d7b666a6269237c7c7e3c607d#EM#
ZEMLJEVID
Predstavitev
V Novi Gorici smo februarja 2010 odprli vzorčno samopostrežno pralnico perila, ki že uspešno posluje.
Tako lahko zainteresirani posamezniki ali podjetja, ki bi želeli odpreti franšizno samopostrežno pralnico perila Waterland, na lastne oči vidijo, kako pralnica deluje.
Profesionalne industrijske pralne in sušilne stroje ter ostalo opremo za pralnice perila podjetja Renzacci s.p.a., ponujamo tudi pralnicam perila, hotelom, hostlom, avtokampom, ponudnikom namestitev ( sobe , apartmaji, kmečki turizmi ...), restavracijam ..., in tistim ki bi želeli odpreti klasično ali samopostrežno pralnico perila pod lastno blagovno znamko.
Samopostrežne pralnice perila so v svetu že dalj časa uveljavljene tudi kot prostor za druženje, kjer se lahko dobite s prijatelji, spoznate nove ljudi, si vzamete čas za branje knjig … Ko pa pridete domov, vas ne bo čakal še kup umazanih “cunj”. Čiste, sveže in pospravljene prinesete kar domov.
Nismo pomislili samo na prijeten ambient, ko smo za vas urejali novo samopostrežno pralnico!
V mislih smo imeli tudi skrb za trajnostni razvoj: pri izbiri dobaviteljev smo posebno pozornost namenili tudi njihovi ekološki usmerjenosti. Naša partnerja Renzacci s.p.a., za tehnološko opremo, in Ecolab d.o.o., za pralna sredstva, to zagotovo sta, saj veliko denarnih sredstev namenita za trajnostni razvoj njihovih produktov.
S pranjem perila v samopostrežnih pralnicah perila tudi sami prispevamo k skrbi za okolje, saj operemo več perila hkrati, ob tem pa porabimo manj vode, detergentov, embalaže in elektrike.

V naši pralnici na Vojkovi ulici 49 v Novi Gorici, lahko operete vse vrste osebnega perila, tako kot doma, vendar večje količine hkrati, kar je ob sezonskem pranju velikega pomena.
Prešite odeje, bunde, vzglavnike, prevleke za kavče ...boste oprali v 30 - 40 minutah, nekaj minut več sušili, kar pa je še vedno veliko hitreje kot to počnete doma.
Svoje perilo operete sami, saj je pralnica avtomatska. Dozirani so tudi detergenti. Pa še nekaj je zelo pomembno: vsako pranje je dezinfecirano.
Perilo sušeno v električnih sušilnih strojih se nežno posuši, zato je likanje lažje ali pa sploh ni potrebno.
Ste ob tem morda pomislili, da prihranite tako čas kot denar, ob tem pa si lahko privoščite še daljši klepet, ali skočite na kavico, v trgovino...
« Nazaj